Logo WebPubli

Vrijblijvende afspraak > grafische ontwerp > ontwikkelen > online > seo

Vrijblijvende afspraak

Onze eerste contacten kunnen via e-mail verlopen, waarin u al wat kunt aftasten. In een volgende fase gaan we samen rond de tafel zitten, u doet uw verhaal, doet uw ideeën en wensen uit de doeken waarna samen met u bekeken wordt wat de mogelijkheden zijn én binnen welk budget.

Aarzel niet om volledig vrijblijvend een gratis offerte op te vragen voor uw website. U kan een e-mail sturen naar info@webpubli.be of vul het contactformulier in waarna u heel binnenkort een reactie mag verwachten.

Grafische ontwerp

Indien u na de vrijblijvende afspraak met WebPubli in zee wenst te gaan kunt u een photoshop-ontwerp van uw website bekijken. Dit is dan een eerste prototype waarvoor WebPubli baseert op uw logo, huisstijl of folders van uw onderneming.
Dit is een eerste stap naar de ontwikkeling van uw website of webapplicatie. In deze fase nemen we rustig de tijd om samen met u een layout uit te werken waar WebPubli, maar vooral u, heel tevreden over zijn.

Ontwikkelen website of webapplicatie

Nadat de look & feel bepaald is, start de ontwikkeling. Het basismodel wordt nu op een verborgen plaats op uw webruimte geplaatst, nadat de structuur en navigatiesysteem ontwikkeld is krijgt u een link om deze te bekijken. Feedback is steeds welkom zodat deze nog kan bijgestuurd worden.

Nadat de krachtige motor achter de grafische interface is ontwikkeld wordt de website op punt gesteld, door alle teksten en fotomateriaal op de desbetreffende webpagina te plaatsen. Steeds kunt U gemakkelijk de uitbouw van uw website opvolgen.

Website of webapplicatie online

Wanneer de laatste regel code geschreven is en alle materiaal ingelast is, wordt het geheel nog eens uitgebreid getest om alle onvolmaaktheden bij te schaven. Pas dan wordt de website of webapplicatie gelanceerd!
Ook na het lanceren verliest WebPubli u site niet uit het oog, om eventuele ongemakken te verhelpen als deze zich voordoen.

Vanzelfsprekend kunt u na de lancering nog steeds op WebPubli rekenen voor opvolging en support.

SEO

Indien u dat wenst bekijkt WebPubli samen met u om uw website te voorzien van code waardoor zoekmachines zoals Google uw website vlot kunnen vinden en trachten we jou website zo hoog mogelijk te positioneren.
Nadat uw website aangepast werd met code die zoekmachine vriendelijk is, komt het er nog op aan de juiste zoektermen te vinden voor uw website, deze die niet of weinig door uw concurrenten gebruikt worden.

Een hoge ranking is dan ook essentieel om een maximaal aantal bezoekers aan te trekken en zo het rendement van uw website fors de hoogte in te jagen.

Samen met u wordt vrijblijvend gekeken wat de verwachtingen zijn en wordt eventueel een offerte opgesteld. Zoekmachine optimalisatie is een werk waar geduld het sleutelwoord is. WebPubli zal blijven trachten de vooropgestelde afspraken na te streven, hoelang dat ook duurt, er wordt geen meerprijs aangerekend.