Logo WebPubli

Nieuws

04/01/2008 - Oprichting WebPubli!

Na een reeks van vrijwilligerswerk als webmaster en 8 jaar ervaring als programmeur richtte Bulckaert Dirk op 1/1/2008 WebPubli op met het oog budgetvriendelijke websites te ontwikkelen.

In deze korte bestaan van WebPubli werden enkele realisaties verwezenlijkt en werd bovendien de basis gelegd voor budgetvriendelijke CMS pakketten. Naast ASP programmeertaal werd ook een platform aangelegd met de steeds populair wordende PHP programmeertaal.

PHP is een krachtige programmeertaal en speciaal uitgevonden voor het ontwikkelen van websites en meer bepaald webapplicaties en CMS. 

Schattingen gaan ervan uit dat PHP wereldwijd draait op 70% van de open webservers, ruim 18 miljoen websites werken dankzij PHP. Ook deze website is gebouwd met behulp van PHP. PHP is een volledige open source taal. In tegenstelling tot ASP hoeft voor PHP geen rechten betaald worden. De hosting is daarom al een stuk lager, wat de klanten van WebPubli  ten goede komt!

Er werd een concept uitgewerkt: we vertrekken steeds van een basispakket, deze blijft laag in prijs omdat er dan gebruik wordt gemaakt van de platform die reeds is ontwikkeld.

Ieder project wordt op maat gemaakt! Ieder website is daarom sowieso uniek en deze kunt u zoveel uitbreiden als u zelf wenst.

Steeds tot uw dienst!
Bulckaert Dirk.

Terug naar overzicht