Logo WebPubli

WebPubli verzorgt uw project
van A tot Z

Domeinnaam

Momenteel worden er veel domeinnamen geregistreerd. Wanneer u alleen de bedrijfsnaam veilig wilt stellen voor later gebruik, dan kan dat, hiervoor rekenen we dan slechts €19,90 per jaar aan.

In de meeste gevallen wordt het domeinnaam samen met een hostingpakket besteld, WebPubli biedt samen met onze partner interessante hostingpakketten aan.

WebPubli zorgt voor de registratie van uw domeinnaam. Voordat we deze registreren is het aan te raden hiervoor wat tijd te nemen. Enkele tips bij het kiezen van een goede domeinnaam:

 • Kies een domeinnaam die gemakkelijk blijft hangen en die aansluit met de inhoud van uw website.
 • zet trefwoorden in het website adres, zo wordt direct weergegeven waarover de website gaat. Een bedrijfsnaam is mooi, maar zegt soms weinig over de inhoud, deze trefwoorden worden ook gevonden door de zoekrobotten.
 • kies voor de extensie .be of .com , deze worden het best onthouden door uw potentiële bezoekers. Eventueel kan beiden en zelf ook .eu registreren, dit vanuit de SEO-standpunt.
 • Geen cijfers . Wanneer u mondeling het domeinnaam wenst mee te geven zult u tot vervelends toe steeds moeten herhalen dat het cijfer geen woord is.
 • Koppeltekens of liggende streepjes gebruik je best niet, het is moeilijker te onthouden. In sommige gevallen kan het.
 • vermijd afkortingen , hou het wel kort en krachtig.
 • maak een lijstje met mogelijke domeinnamen , het is altijd interessant hiermee te spelen. Mogelijk is uw eerste keuze al door iemand geregistreerd, met wat geluk zal één van de namen op uw lijstje nog beschikbaar zijn.

Webhosting

WebPubli biedt vanzelfsprekend ook webhostingdiensten aan. Dat houdt in dat WebPubli de zorg op zich neemt, en dat u uw domeinnaam en website bij ons kunt onderbrengen.

U kunt, naast het afnemen van een webhosting pakket, er tevens voor kiezen om alleen een domeinnaam vast te laten leggen. De domeinnaam is op dat moment uw eigendom en is niet meer door een andere partij te registreren. Eventueel kunt u op een later tijdstip voor kiezen om een webhosting pakket te koppelen aan uw domeinnaam, zodat u hier een website op kunt plaatsen en gebruik kunt maken van e-mail.

Naast deze vaste prijzen is er ook nog de keuze voor een hostingpakket in aanbieding, deze wordt door onze leverancier opgesteld. Deze bevatten tot 50% extra webruimte en dataverkeer, bovendien krijgt u extra subdomeinen!
Zeker de moeite om ernaar te informeren!

Een klein greep uit de hostingpakketten:

Algemene specificaties Starter Advanced
Prijs per maand € 5,75 € 9,75
Setup kosten 0 0
Schijfruimte 10 GB 50 GB
Dataverkeer 50 GB 100 GB

Prijzen exclusief BTW

Dit is slechts een kleine greep uit een waaier van hostingpakketten, samen met u wordt gekeken voor de optimale hostingpakket voor uw website, afhankelijk hiervan bepalen we dan de keuze. Zo zijn deze hosting pakketten ideaal voor een domeinnaam met een .be registratie.
Voor meer details neem gerust vrijblijvende contact op via het contactformulier of mail ons.

Onderhoud website

Het is belangrijk uw website up-to-date te houden om uw bezoekers te blijven boeien.
WebPubli kan uw website onderhouden voor wat betreft de content, maar ook als u wenst uit te breiden en er programmeerwerk nodig is.

Website onderhoud van inhoud(content) met contract of uurtarief:

 • Contract: met een contract betaalt u een vast bedrag per jaar of halfjaarlijks. Het vastgestelde bedrag hangt af van de grootte van uw website en uw behoeften. Is er dan eens meer werk, dan wordt deze niet aangerekend.
 • Per uur: het uurtarief is € 35 per uur, enkel de daadwerkelijke gepresteerde tijd wordt aangerekend, er wordt dus niet afgerond naar boven, totaal niet!

Website ontwikkeling:

Uw onderneming staat niet stil, uw website moet mee, hierdoor kan het nodig zijn dat u een opvallende en in het oog springende Flash-animatie wenst om iets aan te kondigen op uw website, of dat er een nieuwe rubriek moet bijkomen.
Hiervoor kunt u uiteraard steeds beroep doen op de diensten van WebPubli. Voor slechts €35 per uur voert WebPubli uw bijkomende behoeften uit.

SEO (Search Engine Optimization)

Beter gevonden worden in zoekmachines!

Via uw website dient u een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken om informatie te verschaffen aan potentiële klanten.
De Term "SEO" staat voor "Search Engine Optimization" of "Zoekmachine Optimalisatie". Dit is een proces waarbij uw website zodanig wordt aangepast zodat deze beter wordt teruggevonden door de zoekmachines zoals Google, altavista, msn, yahoo, ....

Hierdoor zal uw website hoger komen te staan in de tabel van de gevonden zoekresultaten, wat leidt tot meer en vooral geïnteresseerde bezoekers, potentiële klanten dus, en dat is wat uw website doet renderen.

Doelstellingen SEO:
 • Uw huidige website optimaliseren of promoten.
 • Meer gerichte bezoekers aantrekken aan uw website
 • Top-positie in grote zoekmachines.
 • De hoogst mogelijke positie voor de specifieke trefwoorden van uw website.
 • Het beter terugvinden van uw pagina´s op internet.
 • Lange termijn resultaten.
Werkwijze SEO:
 • Bepalen van de juiste trefwoorden voor uw website.
 • Analyse van uw website.
 • Uitvoeren van de website optimalisatie. Dit is het aanbrengen van wijzigingen aan uw website.
 • Evaluatie van het resultaat en zo nodig terug herbeginnen tot de gewenste resultaat bereikt is.
Zoekmachine optimalisatie SEO. U wilt bovenaan de tabel staan wanneer mensen trefwoorden ingeven over uw product of dienst?
 • We zorgen dat uw huidige website volgens de ideale manier is opgebouwd zodat hij makkelijk wordt teruggevonden via zoekmachines.
 • We bepalen voor uw website de meest relevante trefwoorden.
 • We plaatsen links op andere websites, dit verbeterd de terugvindbaarheid.
 • Uw site wordt snel gevonden door zoekmachines.

Animaties

Er zijn verschillende redenen om een animerende beeld, tekst of zelfs de menu op uw website op te nemen, WebPubli maakt alles op maat voor u. Heeft u een idee, ergens een voorbeeldje gevonden die u enorm bevalt? WebPubli maakt het precies zoals u het wenst.

Webpubli maakt ook veel gebruik van JavaScript, dit is de meest gebruikte scriptingtaal die wordt gebruikt om een wat dynamischer, beweeglijker website te maken. Er zijn verschillende toepassingen om een interactieve website te creëren met JavaScript, zoals om de invoer van de forms te valideren, het openen en sluiten van een pop-up venster, gebeurtenissen op de pagina creëren zonder dat die opnieuw geladen hoeft te worden …

Voor eenvoudige animaties is een Gif animatie aan te raden. Deze hebben bewegende beelden of tekstjes waarmee verder niets hoeft te gebeuren, een URL hierop plaatsen is mogelijk.

Voor dynamische animaties wordt een Flash animatie gebruikt, deze bevat niet alleen bewegende beelden of tekst, maar dankzij gebruik te maken van actionscript kan de bezoeker ook actief iets met de animatie doen.
Flash animaties biedt veel meer mogelijkheden dan een Gif animatie en wordt dus het meest gebruikt.

Animaties kunnen ontwikkeld worden voor:
 • de navigatie van uw site, de menu.
 • sfeerfoto´s in de vorm van een slide show
 • een reeks van merken, sponsors, logo´s, lichtkrantje, slogan´s, werkgebieden van uw onderneming één voor één te tonen. Met een Flash animatie is dit mogelijk in willekeurige volgorde, at random!
 • banners
 • in principe alles, zelfs voor een hele Flash website!

Banners

WebPubli ontwerpt voor u ook banners. Deze zijn in verschillende vormen te verkrijgen.

Een banner is een grafische reclame-uiting op uw website. Door op een banner te klikken wordt een pagina geopend waar meer informatie over het geadverteerde te vinden is.

Een banner bestaat veelal uit een JPEG-, GIF- of Flashbestand.
Door gebruik te maken van kleur en animaties wordt geprobeerd de aandacht van mensen te trekken. Met name Flash leent zich daar goed voor, de animaties kunnen reageren op de positie van de muis waardoor een heel hoge vorm van interactie met de bezoeker mogelijk is.

Er zijn 2 mogelijke banners om op uw website te plaatsen:
 • Om de aandacht van uw bezoekers te trekken , dit kan nuttig zijn als u de aandacht van uw bezoekers op iets wenst te vestigen, dit kan bijvoorbeeld voor een verhuis (nieuwe adresgegevens, routeplan), nieuwe producten, groot nieuws en dergelijke…
 • Om een extra inkomen te verwerven, door adverteerder aan te trekken.

Op aanvraag

WebPubli verleent ook verschillende diensten op maat, zo kunt u ook bij WebPubli terecht voor grafische dienst verleningen of Microsoft Office oplossingen.

Grafische dienst verlening

U beschikt nog niet over een logo, of u wenst uw verouderde logo te vervangen naar een meer hedendaagse logo, u wenst een huisstijl te realiseren of u wenst een affiche/prent te publiceren?
Graag staat WebPubli u hier bij, samen met u zoeken we naar de juiste stijl die bij uw onderneming past.

Microsoft Office oplossingen

WebPubli verleent ook diensten om oplossingen voor te bereiden voor documenten in Word, Excel of Powerpoint. Verder is WebPubli met name gespecialiseerd in het bouwen van databasetoepassingen met behulp van Microsoft Access. Je kan hierbij denken aan de opzet van klantenbestand, ledenadministratie, stockbeheer enz…

WebPubli richt zich op particulieren, kleine ondernemingen en verenigingen die hulp nodig hebben bij het opstarten van een gebruiksvriendelijke project en maximaal van de gebruikersmogelijkheden van het Microsoft Officepakket wensen gebruik te maken. Maatwerk is hier het sleutelwoord.